IJZERLO

Klein op de kaart, groot in noaberschap

bieb logo

Wist u dat...

 

  • uw kind een grotere woordenschat krijgt door te lezen?
  • lezen de fantasie vergroot? 
  • de creativiteit bevorderd?
  • lezen een positieve invloed heeft op het concentratievermogen?
  • iedere dag een kwartier lezen al een structurele bijdrage levert aan de taalontwikkeling van uw kind? Dat zijn ruim 1.000.000 gelezen woorden op jaarbasis!

 

Dit zijn slechts een paar voorbeelden die aangeven hoe belangrijk lezen is. Plezier in lezen stimuleer je met een goede collectie boeken. Met een gevarieerd en actueel leesaanbod zorgen wij ervoor dat kinderen boeken kunnen lezen die bij hun belevingswereld en niveau passen.
Bibliotheek IJzerlo heeft een collectie van ruim 4000 boeken, waarvan ca. 1500 boeken speciaal voor kinderen. En met uw hulp kunnen wij dat in stand houden!

Wilt u ons steunen word dan lid of donateur van Bibliotheek IJzerlo.

Het lidmaatschap kost u slechts € 15,00 per jaar. Het hele gezin is voor dat bedrag lid en kan onbeperkt boeken lenen. Ook kunt u als lid suggesties doen voor de aanschaf van nieuwe boeken.
Het lidmaatschap voor kinderen tot 18 jaar is gratis.

Wilt u geen lid worden, maar Bibliotheek IJzerlo wel financieel ondersteunen? Bijvoorbeeld omdat uw kinderen lid zijn? Dan kunt u donateur worden.
Voor slechts € 10,00 per jaar helpt u de bibliotheek. Dit bedrag wordt jaarlijks via een automatische incasso afgeschreven.

Uw bijdrage is nodig om Bibliotheek IJzerlo open te houden. Daarmee kunnen wij de aanschaf van boeken, boekmaterialen, verzekeringskosten, etc. financieren.

Direct lid/donateur worden? Download het aanmeldformulier en stuur het ingevuld naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of lever het in tijdens de openingstijden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

boekenwurm